Gisteren gemist: Willem II bovenaan, De Ligt realistisch

25 augustus 2019, 00:30
Foto: © ProShots

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 24 augustus.

Willem II koploper, gelijkspel in Almelo en Heerenveen

Dankzij een 2-1 zege op FC Emmen, aan de hand van goudhaantje Mats Köhlert, staat Willem II in elk geval voor één dag bovenaan in de Eredivisie. De andere twee Eredivisie-duels van de zaterdagavond leverden geen winnaar op: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/355005/heracles-pakt-met-laat-doelpunt-verdiend-punt-tegen-vitesse/,_blank,Heracles Almelo - Vitesse] eindigde in 1-1, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/355009/heerenveen-en-twente-komen-tot-wonderlijke-remise/,_blank,SC Heerenveen - FC Twente] werd 0-0.

De Ligt realistisch: "Ik zit nog in de gewenningsfase"

Matthijs de Ligt blijft rustig over het feit dat hij geen speeltijd kreeg in de Serie A-opener van Juventus tegen Parma. De Nederlandse verdediger bleef zaterdag negentig minuten reserve bij de titelverdediger, die het seizoen begon met een 1-0 overwinning.

Real ondanks late voorsprong toch gelijk tegen Valladolid

Real Madrid heeft een thuiszege op Real Valladolid uit handen gegeven. De ploeg van coach Zinedine Zidane kwam zaterdag in het eigen Estadio Santiago Bernabéu in de slotfase op voorsprong, maar zag de bezoekers daarna toch nog langszij komen: 1-1.

Liverpool laat Arsenal kansloos en blijft zonder puntenverlies

Liverpool heeft de Premier League-kraker tegen Arsenal overtuigend gewonnen. De equipe van manager Jürgen Klopp was zaterdag op het eigen Anfield met 3-1 te sterk voor de Londenaren.

Drenthe tekent bij Kozakken Boys: "Bewuste keuze"

Royston Drenthe vervolgt zijn loopbaan in de Tweede Divisie. De 32-jarige voetballer tekende zaterdag een contract tot het einde van dit seizoen bij Kozakken Boys. Drenthe zat zonder club, nadat hij afgelopen jaargang voor Sparta Rotterdam uitkwam.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen