Stegeman: "Elke dag gas geven en anders wegwezen"

10 augustus 2019, 14:40
Foto: © ProShots

John Stegeman heeft deze week heldere taal gesproken bij PEC Zwolle. De coach was niet tevreden over de instelling van sommige spelers en heeft dat ook laten merken. Zwolle begon het nieuwe Eredivisie-seizoen afgelopen weekend met een 1-3 nederlaag tegen Willem II.

"Je bent professioneel voetballer. Dan verwacht ik dat je elke dag gas geeft, want daar word je rijkelijk voor beloond, in welke rol dan ook. Wie dat niet kan opbrengen, moet zijn spullen maar pakken en wegwezen. Dan ga je maar lekker weg. Even goede vrienden", is Stegeman duidelijk in gesprek met De Stentor.

"Er loopt een aantal jongens bij waarvan ik denk: dat kan en moet anders", vervolgt Stegeman. "Als ze aan zichzelf denken, confronteer ik ze daarmee. Dat is mijn baan. Ik pik dat niet. Dat kun je één keer flikken, maar daarna stuur ik je naar het tweede elftal. Het maakt mij dan niet uit wie je bent. Ik wil werken met jongens die echt willen en graag bij deze club zijn. Ik noem geen namen. Of je nu de nummer 1 of 26 bent, het gaat om het team PEC Zwolle."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen