De Wit met masker door gebroken neus, rentree Van Crooij

24 september 2019, 16:55

Dani de Wit heeft afgelopen weekend tegen ADO Den Haag zijn neus gebroken. Desondanks hoopt de middenvelder van AZ komende donderdag 'gewoon' te kunnen spelen tegen Feyenoord in de Eredivisie. "Zoals het nu gaat, verwacht ik dat hij er donderdag bij kan zijn", laat trainer Arne Slot weten.

Dat schrijft het Noordhollands Dagblad. Na een duel met Tom Beugelsdijk brak De Wit zijn neus en moest na een kwartier uiteindelijk de wedstrijd al staken. Dinsdag stond hij op de training met een beschermingsmasker, waarmee eerder Rens van Eijden en Wout Weghorst al speelden in dienst van de Alkmaarders. Wel heeft hij inmiddels een eigen masker aangemeten gekregen, die woensdag wordt verwacht.

Van Crooij

Verder kwam er dinsdag goed nieuws voor PEC Zwolle-coach John Stegeman. Aanvaller Vito van Crooij maakte dinsdagmiddag zijn rentree bij de beloften in een oefenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht (1-1), waardoor niets zijn Eredivisie-rentree in de weg staat, schrijft De Stentor. Tot dusver kwam hij nog niet in actie voor de ploeg uit Overijssel dit seizoen.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen