Groenendijk: "Ik heb dit in mijn ADO-periode nog nooit gezien"

15 september 2019, 17:51

ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk is niet te spreken over het optreden van zijn ploeg in de wedstrijd tegen Feyenoord. Vooral in de eerste helft speelden de Hagenezen een kansloze wedstrijd. Mede door persoonlijke fouten van zijn spelers, keek het na een half uur spelen al tegen een 3-0 achterstand aan en verloor het ondanks een knappe comeback met 3-2.

"Ze hebben er de eerste helft weinig van gebakken", zei Groenendijk na afloop in gesprek met Oproep West over zijn elftal. "Spelers liepen elkaar in de weg en aan de bal wisten ze niet wat ze moesten doen. Ik heb dit sinds ik bij ADO ben nog nooit gezien." Een 3-0 achterstand, waaronder twee penalty's, was volgens de oefenmeester het logische en terechte gevolg.

De Haagse trainer houdt niet alleen zijn spelers verantwoordelijk voor de slechte eerste helft en is ook kritisch naar zichzelf. "Wij als trainers horen ook bij het falen. Wij, de technische staf, sturen dit team het veld in. Het was een collectief falen en we moeten blij zijn dat het geen afstraffing is geworden", besluit de oefenmeester van ADO.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen