Knieoperatie zet streep door EK-kwalificatieduels Van der Gragt

27 september 2019, 18:46

Stefanie van der Gragt doet niet mee aan de Ek-kwalificatieduels met Slovenië en Rusland. De verdediger van FC Barcelona en de Oranjevrouwen ondergaat een operatie aan haar knie, zo maakt haar Spaanse werkgever vrijdag bekend.

Afgelopen woensdag raakte Van der Gragt gebleseerd in de return van de zestiende finales van de Champions League. Tegen Juventus (2-1) zege verliet ze geblesseerd het veld. Hoelang ze uit de roulatie is, is nog niet bekend. Maar gezien haar operatie komen de interlands met Oranje te vroeg.

De ziekenboeg van Sarina Wiegman is sowieso al behoorlijk vol. Shanice van de Sanden, Jackie Groenen, Lieke Martens en Kika van Es zijn er ook al niet bij. In de kwalificatiegroep gaan de Oranjevrouwen na twee duels aan kop. Op 4 oktober speelt Nederland uit tegen Slovenië, vier dagen later staat in Eindhoven het duel tegen Rusland op het programma.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen