Koevermans benoemd tot tijdelijke directeur Feyenoord

24 september 2019, 16:20   Bijgewerkt: 24 september 2019, 18:44

Mark Koevermans is door Feyenoord benoemd tot algemeen directeur ad-interim. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Door de aanstelling van Koevermans voldoen de Rotterdammers aan de licentie-eis van de KNVB om binnen zestig dagen na het vertrek van een algemeen directeur de positie weer te hebben ingevuld.

"Aangezien de procedure om te komen tot de aanstelling van een nieuwe algemeen directeur nog niet volledig is afgerond, heeft Feyenoord commercieel directeur Mark Koevermans bij de bond opgegeven als ad interim CEO. Waardoor de lopende procedure om te komen tot een CEO de komende tijd weliswaar voortvarend maar ook zorgvuldig en weloverwogen kan plaatsvinden", bevestigt een woordvoerder van de club.

Koevermans is op tijdelijke basis aangesteld, wat betekent dat Feyenoords zoektocht naar een definitieve opvolger voor Jan de Jong verdergaat. De Rotterdammer is sinds 2009 commercieel directeur van de Eredivisionist en - na het vertrek van De Jong - de enige statutair directeur. Voor Martin van Geel zoekt Feyenoord ook nog een definitieve opvolger. Sjaak Troost is nu op tijdelijke basis de technische baas in Rotterdam.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen