Spoorboekje: uitvaart Ricksen, PSV, Ajax en FC Twente (v) spelen

25 september 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 25 september.

Nieuws

{image[336945][right-half][]}Uitvaart Ricksen

Fernando Ricksen krijgt vandaag zijn laatste eer. Een rouwstoet trekt vanmiddag langs Ibrox - het stadion van Rangers - en gaat daarna verder naar Wellington Church, waar de uitvaartplechtigheid plaatsvindt. Ricksen overleed vorige week op 43-jarige leeftijd aan de gevolgen van ALS. 

Wedstrijden

FC Twente (v) - St. Pölten (v) (19.00 uur)

FC Twente Vrouwen staat met anderhalf been in de achtste finale van de Champions League. De landskampioen won het heenduel met 2-4 van het Oostenrijkse SKN Sankt Pölten. In de Grolsch Veste kan Twente de klus klaren en zich plaatsen bij de beste zestien van Europa: dat zou een razendknappe prestatie zijn. 

PSV - FC Groningen (18.30 uur)

Een bijzonder duel voor Ritsu Doan. De Japanner ging vorige maand voor tien miljoen naar PSV. Sindsdien speelde hij elf minuten voor de Eindhovenaren. Tegen Ajax bleef de oud-speler van FC Groningen negentig minuten op de bank. Krijgt Doan vanavond tegen zijn voormalig werkgever meer speeltijd van Mark van Bommel?

Ajax - Fortuna Sittard (20.45 uur)

Op papier een wedstrijd waar Ajax kan werken aan het doelsaldo. Fortuna Sittard won dit seizoen nog geen enkele keer en krijgt de doelpunten ook erg makkelijk tegen. In zes wedstrijden moest doelman Alexei Koselev al zestien keer vissen, alleen RKC Waalwijk (24) en FC Emmen (17) kregen tot nu toe meer doelpunten tegen. Wel doet Erik ten Hag vermoedelijk geen beroep op Hakim Ziyech: hij krijgt vermoedelijk rustig. 

Voetbal op tv

18.30 uur: PSV - FC Groningen, FOX Sports 2 - live verslag uit Eredivisie

18.55 uur: AS Roma - Atalanta, Ziggo Sport - live verslag uit Serie A

18.55 uur: RCD Mallorca - Atlético Madrid, Ziggo Sport - live verslag uit La Liga

19.55 uur: Valencia - Getafe, Ziggo Sport - live verslag uit La Liga

20.45 uur: Ajax - Fortuna Sittard, FOX Sports 2 - live verslag uit Eredivisie

21.00 uur: Internazionale - Lazio, Ziggo Sport - live verslag uit Serie A

21.00 uur: Real Madrid - Osasuna, Ziggo Sport - live verslag uit La Liga

22.20 uur: Studio Sport Eredivisie, NPO 1 - samenvattingen uit Eredivisie

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen