ADO Den Haag in zwaar weer: "Voor mij is het ook nieuw"

24 oktober 2019, 17:27

Met slechts zes punten uit tien wedstrijden is ADO Den Haag het seizoen dramatisch begonnen. Fons Groenendijk realiseert zich dat de Haagse club in zwaar weer verkeert. In aanloop naar het duel het lastig uitduel met Vitesse probeert de trainer de moed erin te houden.

Vorige week ging ADO met 3-1 onderuit bij PEC Zwolle. "Het is een onnodige nederlaag geweest. We hebben beelden geselecteerd om de jongens te laten zien dat er ook wel goede dingen zijn geweest. We kunnen alles in het negatieve trekken, maar daar wordt niemand beter van", begint de trainer via de clubkanalen.

Volgens Groenendijk voelen zijn spelers niet altijd goed aan wanneer zij een tegenstander op de knieën kunnen krijgen. "Als je dat nalaat, geef je tegenstanders lucht om in de wedstrijd te komen. Daarmee maak je het jezelf onnodig moeilijk", vervolgt de coach, die de kritiek op zijn persoon en zijn ploeg terecht vindt. "We presteren slecht en beneden onze stand."

"We moeten proberen bij elkaar te blijven en hier uit te komen", vervolgt Groenendijk. "De spelers doen hun uiterste best, maar op dit moment is het even niet genoeg. Voor mij is het ook nieuw. Ik heb nog nooit zoveel verloren in mijn leven als nu in deze fase bij ADO. Dat hakt erin. Natuurlijk wil ik dat het anders gaat. We zijn elke week bezig om met het juiste gevoel aan een wedstrijd te beginnen. Zo ook tegen Vitesse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen