'Ajax start ongewijzigd aan Klassieker, vier mutaties bij Feyenoord'

26 oktober 2019, 08:34

Ajax begint de Klassieker met dezelfde elf die tegen Chelsea aan de aftrap verschenen. Feyenoord heeft ten opzichte van haar Europese duel wel enkele wijzigingen. Dat blijkt uit de vermoedelijke opstellingen van het Algemeen Dagblad. De aanpassingen bij de Rotterdammers hebben te maken met (de terugkeer) blessuregevallen.

Volgens het AD start Ajax ook tegen Feyenoord met Tadic in de spits. Daarnaast kiest Erik ten Hag voor het Latino-blok Edson Alvarez en Lisandro Martinez, met voor hen Donny van de Beek op 'tien'. Quincy Promes krijgt zondag wederom de voorkeur boven David Neres. In de laatste competitiewedstrijd stond Promes nog op het middenveld in plaats van Alvarez. Tegen RKC was Klaas-Jan Huntelaar een week geleden de spits.

Feyenoord

Jaap Stam lijkt bij Feyenoord weer te beschikken over Nicolai Jørgensen, Rick Karsdorp en Ridgeciano Haps. Het drietal was voor het duel met Young Boys niet fit, al deed Haps in de slotfase nog wel mee. Zij worden in de basis verwacht en dat gaat ten koste van Sam Larsson, Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia. Vermoedelijk moet Edgar Ié de Klassieker laten schieten. De verdediger, die in voorgaande wedstrijden fout op fout stapelde, raakte donderdag geblesseerd bij het bizarre penaltymoment. Eric Botteghin is tegen Ajax zijn vervanger.

Vermoedelijke opstellingen

Ajax: Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Alvarez, Van de Beek, Martinez; Ziyech, Tadic, Promes

Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Senesi, Haps; Toornstra, Kökcü, Fer; Berghuis, Jørgensen, Sinisterra

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen