Woedende fans wachten Feyenoord-bus op; spelers geven uitleg

27 oktober 2019, 21:08   Bijgewerkt: 27 oktober 2019, 22:58

Honderden supporters van Feyenoord zijn aan het wachten op de spelersbus van de Rotterdamse club. De fans zijn boos en teleurgesteld na de keiharde nederlaag in De Klassieker tegen Ajax (4-0) en hebben zich verzameld bij het trainingscomplex 1908. Daar escaleerde de situatie toen de spelersbus van Feyenoord na een tijdje aankwam, waarna de sfeer grimmig werd.

Dat is te zien op beelden rondom het trainingscentrum. Ook is er veel politie aanwezig. Supporters hebben vuurwerk en rookbommen bij zich. Volgens het Algemeen Dagblad bekogelden enkele supporters de bus van Feyenoord toen deze het trainingscomplex naderde.

Inmiddels is er een grotere politiemacht op de been om de situatie onder controle te krijgen. Ook de ME staat paraat. Volgens verschillende media roepen supporters om het vertrek van hoofdtrainer Jaap Stam. Onder meer Rick Karsdorp en Steven Berghuis zijn uit de bus gekomen om supporters te woord te staan.

Spelers naar huis

Volgens de NOS zijn alle spelers uit de selectie inmiddels onderweg naar huis. De politie laat weten dat er geen arrestaties zijn verricht.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen