Harroui twijfelgeval bij Sparta, Harush wil in winter weg

1 oktober 2019, 13:12

Sparta Rotterdam-trainer Henk Fraser kan komend weekend in de belangrijke wedstrijd tegen FC Twente mogelijk geen beroep doen op smaakmaker Abdou Harroui. De middenvelder kampt met een schouderblessure en is een serieus twijfelgeval. Verder kwam er ook nieuws naar buiten over stand-in doelman Ariel Harush.

Harroui hield een schouderblessure over aan het treffen met Fortuna Sittard en daarom traint hij nog niet mee met de hoofdmacht van de Rotterdammers. De 21-jarige voetballer is dan ook nog een vraagteken voor het duel met FC Twente, waar Adil Auassar (schorsing) sowieso ontbreekt.

Harush wil weg

Verder kwam Voetbal International met het bericht dat Sparta's reservedoelman Ariel Harush wil vertrekken. De goalie werd gehaald als beoogd eerste keeper, maar Tim Coremans won de strijd onder de lat van Het Kasteel. Daardoor dreigt de Israëler zijn plaats bij de nationale ploeg van zijn land te verliezen, waardoor hij graag wil vertrekken, zo schreef Sparta Nieuws eerder ook. De club heeft toegezegd mee te werken aan een winters vertrek en richt haar blik daarom op een nieuwe tweede keeper. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen