Heerenveen-trainer Jansen: "Zij zullen extra gebrand zijn"

4 oktober 2019, 17:17

Trainer Johnny Jansen van sc Heerenveen wil na de zege bij VVV Venlo van afgelopen weekend ook de eerste thuiszege van het seizoen behalen. Heerenveen speelt zaterdagavond tegen PEC Zwolle, Jansen verwacht een gretige tegenstander.

Heerenveen behaalde vorige week haar tweede zege van het seizoen door met 0-3 te winnen bij Venlo, na de 0-4 zege op Heracles Almelo in de eerste speelronde won het opnieuw met ruime cijfers op vreemde bodem. Heerenveen speelde al vier keer op een rij gelijk in het eigen Abe Lenstra-stadion en Jansen wil aankomende zaterdag de eerste thuiszege pakken. "We moeten er bovenop vliegen want we willen uiteraard ook onze eerste thuiszege boeken", zei de trainer tegenover de Leeuwarder Courant.

Tegenstander PEC Zwolle won dit seizoen één keer buitenshuis tegen FC Emmen en verloor de andere drie uitwedstrijden met ruime cijfers. Jansen verwacht een gretige tegenstander. "Met Reza Ghoochannejhad en Dennis Johnsen hebben ze natuurlijk een paar spelers die bij ons een verleden hebben. Zij zullen extra gebrand zijn op een goed resultaat. Aan ons de taak om oplossingen te bedenken."

De 44-jarige trainer beschikt zaterdagavond over een fitte selectie, verwacht wordt dat hij met dezelfde elf spelers zal aantreden als dat hij vorige week deed tegen VVV Venlo.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen