Advocaat kan leven met 1-1: "Maar overtreding was rood"

24 november 2019, 14:53

Dick Advocaat was na het duel realistisch over het gelijkspel van Feyenoord zondagmiddag tegen FC Groningen (1-1), maar vond ook dat zijn elftal onrecht aangedaan was. Toen Mike te Wierik de doorgebroken Luis Sinisterra naar de grond werkte, kreeg de verdediger slechts geel. "Ik sta hier niet om die jongen een rode kaart aan te smeren, maar dat had rood moeten zijn. Ik vond dat niet eens een moeilijke beslissing."

Dat zei hij tegen NOS. Sinisterra was heel snel weg en Te Wierik werkte hij hem naar de grond, terwijl hij een vrije doortocht leek te hebben. "Luis is een snelle jongen, de keeper komt uit. Ik ben van mening dat Luis die bal wel had kunnen halen", zei Advocaat over het uitkomen van Sergio Padt. "De keeper komt uitlopen, maar Sinisterra kan de bal wel halen."

Advocaat kon ondanks het incident leven met de remise (1-1) tegen het in zijn ogen zeer lastige FC Groningen. "Het was een moeilijke wedstrijd, zij waren al zes duels ongeslagen of zoiets. Qua mogelijkheden hebben we meer kansen om te scoren, volgens mij. Ik ben blij dat de groep alles heeft gegeven en het resultaat heb ik geen problemen mee", adlus Advocaat, die nog updates gaf over de blessuregevallen van Feyenoord. Rick Karsdorp ligt nog minimaal twee weken uit de roulatie, terwijl de inzetbaarheid van Nicolai Jørgensen komende donderdag nog onduidelijk is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen