Gisteren gemist: De Graafschap onderuit, El Ghazi scoort

26 november 2019, 00:30   Bijgewerkt: 25 november 2019, 23:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 25 november.

Oud-Ajacied Moisander verlengt contract bij Werder Bremen

Niklas Moisander heeft zijn contract bij Werder Bremen verlengd tot en met de zomer van 2021. De Duitse club brengt het nieuws maandagavond via de officiële clubwebsite naar buiten. Moisander kwam in 2016 over van Sampdoria en draagt sinds dit seizoen de aanvoerdersband.

Derde competitiegoal Anwar El Ghazi draagt bij aan zege Villa

Aston Villa heeft maandagavond in eigen huis met 2-0 gewonnen van Newcastle United. Anwar El Ghazi had met één doelpunt een belangrijk aandeel in de zege van de promovendus. Het was het derde competitiedoelpunt van de oud-Ajacied.

Eerste Divisie: De Graafschap lijdt eerste nederlaag, NAC wint

De Graafschap heeft in de zestiende speelronde van de Eerste Divisie zijn eerste nederlaag geïncasseerd. Op bezoek bij Jong AZ ging de runner-up met 2-1 onderuit. NAC Breda klom dankzij een 3-1 zege op bezoek bij Jong PSV op de ranglijst, NEC kwam in eigen huis niet voorbij Jong FC Utrecht: 0-0.

Mourinho zet streep door komst transfervrije Zlatan

Tottenham Hotspur wordt niet de nieuwe club van Zlatan Ibrahimovic. Dat heeft José Mourinho maandag tijdens een persmoment laten weten. De nieuwe trainer van de Spurs ziet geen heil in een hernieuwde samenwerking met de 38-jarige Zweed.

Van Basten na 'Sieg Heil'-uitspraak een week niet bij FOX Sports

Marco van Basten is deze week niet te bewonderen bij FOX Sports. De televisiezender heeft besloten tijdelijk af te zien van de diensten van de analist naar aanleiding van zijn misplaatste opmerking van afgelopen zaterdag. De voormalig bondscoach van het Nederlands elftal ging toen de fout in door tijdens een tv-uitzending 'Sieg Heil' te roepen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen