Boadu wil meer: "Veel mogelijk, wij gaan vol voor de titel"

15 december 2019, 19:17

AZ-spits Myron Boadu kroonde zich in de laatste minuut van de wedstrijd tot matchwinner in de topper tegen Ajax. Door de overwinning komen de Alkmaarders op gelijke hoogte met de Amsterdammers en doen zij volop mee voor de titel. "Het voelde echt als een topwedstrijd, wij gaan vol voor de titel", sprak de jonge spits na afloop.

Waar het niveau niet altijd even geweldig was, sprak Boadu na afloop wel over een echte topwedstrijd. "Er stond veel druk op. Dat voelde je aan alles", zei hij in gesprek met FOX Sports. De spits was in de laatste minuut van de wedstrijd goud waard door een corner tegen de touwen te knikken, al miste hij hiervoor wel enkele kansen. "Als je winnende goal maakt is dat heerlijk. Je baalt van die kansen daarvoor. Maar als je in de laatste minuut scoort, maakt dat alles goed. Bij de andere kansen was ik niet scherp genoeg. Daar baal ik van."

Bij de winnende goal leunde Boadu handig naar achteren en was hij Perr Schuurs te slim af bij de eerste paal. Een echte spitsengoal. "De goal heb ik niet geleerd, dat is gewoon instinct. Het was een beetje geluk, maar een goal is een goal. Er ging pure blijdschap door me heen. Dit maakt me zo trots."

Door de overwinning staat de ploeg van Boadu op gelijke hoogte met Ajax, waardoor de spanning om de titel volop aanwezig is. Toch wil de spits niet te ver op de zaken vooruit lopen. "We staan gelijk met Ajax. Volgende week moet je winnen anders is dit voor niks. Als je na zes maanden eerste staat is er veel mogelijk. Kampioenschap zou best kunnen. Wij gaan vol voor de titel", sprak hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen