Advocaat looft eerste helft Feyenoord en Senesi na zege

8 maart 2020, 17:38

Dick Advocaat kon zondagmiddag een nieuwe overwinning bijschrijven met Feyenoord: in eigen huis werd ook Willem II verslagen en de oefenmeester zag dat zijn elftal een probleemloze middag kende in De Kuip. "Tegen een ploeg die maar net onder je staat, zijn we niet in de problemen gekomen."

Dat concludeerde de ervaren coach na de 2-0 zege op Willem II. "De eerste helft was goed en was er veel controle. Dan hoop je dat door te trekken naar de tweede helft", zei de coach. "Maar dat gebeurde niet. Dat heeft ook te maken met de wedstrijd van donderdag in de beker tegen NAC Breda op een zwaar veld. (…) Maar deze overwinning is wel lekker na drie zware wedstrijden (PSV vorige week, red.), daar zijn we goed doorheen gekomen."

Hoewel Steven Berghuis en Jens Toornstra scoorden, zag Advocaat een andere uitblinker bij zijn elftal. "Marcos Senesi", antwoordde de ervaren coach. "Daar zijn de twijfels nu wel over weg, toch? Ik zag het op de training al, ook toen ik nog niet met hem speelde. Ik kon hem in een wedstrijd een keer opstellen als rechtercentrale verdediger. En hij pakte het gelijk op en sindsdien is hij er niet meer uitgeweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen