Kersvers vader Beugelsdijk tegen AZ in de basis bij ADO

6 maart 2020, 16:04

Tom Beugelsdijk maakt zaterdagavond zijn rentree in de basis bij ADO Den Haag. De centrumverdediger zal tegen AZ in de basis starten, zo heeft trainer Alan Pardew vrijdag laten weten. Hij is de vervanger van de geschorste Shaquille Pinas.

Het zijn drukke dagen voor Beugelsdijk, aangezien hij deze week vader is geworden. "Tom is afgelopen woensdag vader geworden en kan zich vanaf nu weer helemaal focussen op ADO Den Haag", stelt de hoofdtrainer op de website van ADO. "Tijdens de periode dat ik hier coach ben, heb ik nog niet kunnen beschikken over Tom. Dat heeft als een gemis gevoeld. Hij kan, zowel binnen als buiten de lijnen, van grote waarde zijn voor de club. Het is goed dat hij weer terug is."

Bij ADO is John Goossens afwezig vanwege fysieke klachten. De Eredivisie CV heeft vrijdag laten weten dat het beter is als de spelers dit weekend geen handen schudden. Een prima signaal, vindt Pardew. "Het is een goed signaal van de ECV, want we moeten voorzichtig voor elkaar zijn in deze periode."

ADO staat zeventiende, maar speelde de afgelopen twee duels wel gelijk. Zaterdagavond in Alkmaar hoopt de ploeg het gat met nummer zestien PEC Zwolle te verkleinen. Het verschil is nu zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen