Willem II beschikt in Kuip weer over Ndayishimiye en Nieuwkoop

6 maart 2020, 16:02

Willem II beschikt tegen Feyenoord weer over Mike Trésor Ndayishimiye en Bart Nieuwkoop. Beiden trainden deze week volop mee. Daartegenover staat wel de absentie van Freek Heerkens (rugblessure) en Dylan Ryan (liesblessure).

Ndayishimiye en Nieuwkoop ontbraken vorige week tegen FC Groningen, maar werd eerstgenoemde verdienstelijk vervangen door winterse aanwinst Görkem Saglam. "Het optreden van Görkem is een positieve ontwikkeling voor de ploeg. Ik ben blij met de manier waarop hij zich heeft gemanifesteerd", aldus Adrie Koster op het clubkanaal van de Tricolores.

Dat Koster weer wat ruimer in zijn mogelijkheden zit, komt goed uit met oog op de uitwedstrijd van zondag in De Kuip. Willem II mag aan de bak, want Feyenoord verloor op 26 september voor het laatst een competitiewedstrijd in eigen huis. Destijds was AZ met 0-3 te sterk. Gisteren (donderdag) won Feyenoord in de halve finale van de beker nog met 7-1 van NAC Breda. "Die wedstrijd gaf weer eens de bevestiging dat Feyenoord goed bezig is. Ze zijn bezig met een indrukwekkende serie, dus we kunnen onze borst natmaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen