Brama (33): "Ik wil niet weer tweede viool spelen"

2 mei 2020, 10:23   Bijgewerkt: 2 mei 2020, 10:39

Wout Brama hoopt ook volgend seizoen speler van FC Twente te zijn. De 33-jarige routinier beschikt over een aflopend contract, maar het steeds waarschijnlijker wordende vertrek van trainer Gonzalo Garcia biedt de middenvelder perspectief.

"Ik ben superfit en wil zeker nog niet stoppen met voetballen, want ik heb er nog zoveel plezier in. Het liefst ga ik door bij FC Twente, maar dat moet de club dan ook willen", laat Brama weten aan De Telegraaf. "Het is afwachten wat er gaat gebeuren. Ik wil dan wel van betekenis zijn en niet weer de tweede viool spelen, zoals afgelopen seizoen."

Onder Garcia raakte Brama uit de gratie. De aanvoerder kwam zelfs op de tribune terecht. In een gesprek met supporters, die na een nederlaag tegen FC Emmen de bus opwachtten, werd Brama door Garcia en keeperstrainer Sander Boschker ook nog eens weggezet als de paria van de selectie.

Gezien de recente ontwikkelingen lijkt Garcia zijn langste tijd als trainer van Twente te hebben gehad. Twente nam deze week afscheid van technisch directeur Ted van Leeuwen, die Garcia aanstelde als hoofdtrainer. Daarnaast is het aflopende contract van Garcia opgezegd en ligt er naar verluidt geen nieuwe in het verschiet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen