Geslaagde grap Livingston op Twitter over nieuw contract goalie

26 mei 2020, 11:51
Foto: © ProShots

Een bijzonder verhaal uit Schotland: Livingston FC, de nummer vijf van het hoogste niveau, heeft een poll op Twitter gezet over het feit of de 37-jarige keeper Gary Maley een nieuwe verbintenis moest krijgen of niet. Het betrof uiteraard een grap, maar dat werd niet door iedereen opgemerkt. Zijn ploeggenoten reageerden wél met humor. 

'Dit is wellicht een unicum in het voetbal, maar jullie kunnen beslissen over de toekomst van onze doelman', schreef de club in hun tweet. Veel fans en andere betrokkenen reageerden woedend eronder, waardoor het twijfelachtig was of het nou een grap betrof of niet. Een van zijn ploeggenoot zette er grappend onder dat de goalie alvast maar beter op zoek kan gaan naar een nieuwe club.

De doelman, stand-in bij de Schotse club, kreeg van de fans een nieuw contract aangeboden via Twitter en gelukkig had Livingston FC dezelfde conclusie getrokken. Maley tekende zodoende een nieuw contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen