Bloodworth scoort in finale en wint beker met Wolfsburg

4 juli 2020, 20:56
Bloodworth scoort in finale en wint beker met Wolfsburg

Na de landstitel, heeft het vrouwenelftal van VfL Wolfsburg ook de Duitse beker gewonnen. Voor de zesde keer op rij is de club ook in het bekertoernooi de beste. Dominique Bloodworth was trefzeker in het spectaculaire duel (3-3), dat Wolfsburg na pingels uiteindelijk won van SGS Essen.

Bloodworth leek in de 86e minuut de matchwinner te worden door de 3-2 te maken, maar door een goal in extremis van Irini Ioannidou moesten er strafschoppen aan te pas komen. Sterspeelster Pernille Harder bezegelde uiteindelijk het lot van Essen en schonk Wolfsburg de zesde Duitse beker op een rij.

Eerder werd Wolfsburg, een van de beste vrouwenploegen ter wereld, ook al afgetekend kampioen van Duitsland.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen