Dumfries 'weegt opties af' en lijkt niet op zeker te blijven

20 juli 2020, 18:34   Bijgewerkt: 20 juli 2020, 20:15

In tegenstelling tot Mohamed Ihattaren durft Denzel Dumfries niet te beloven dat hij na de zomer in het shirt van PSV speelt. De aanvoerder en rechtsback (24) van de club wordt al een tijd gelinkt aan AC Milan en 'weegt de opties af.' Ook het feit dat er de volgende zomer een EK op de planning staat, speelt mee in de toekomstplannen van de voormalig speler van Sparta Rotterdan en SC Heerenveen.

Dat geeft hij toe bij FOX Sports, tijdens de eerste training van dit seizoen. Op die grasmat gaf Ihattaren eerder vandaag te kennen nog zeker een jaar bij PSV te blijven. Dumfries kan die belofte niet doen. "Er kan zeker een mooie club komen en dan moet je kijken wat je wil, waar je gevoel bij ligt. Ik voel het vertrouwen van PSV dat we samen gaan denken wat het beste voor mij is. Ze spreken veel vertrouwen in mij uit om nog een jaar te blijven en dan ga je gewoon je opties afwegen."

Lees ook: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/370047/ihattaren-wil-bij-psv-blijven-willems-hint-naar-rentree/,_blank,Ihattaren wil bij PSV blijven, Willems hint naar rentree]

De blik van de rechtsback gaat ook alvast vooruit naar het EK van volgende zomer, waar Dumfries uiteraard bij wilt zijn. "Ik moet spelen om in aanmerking te komen en dat is een afweging die je maakt, dat weegt zeker zwaar mee." Bij PSV is hij nagenoeg zeker van een plaats, bij een toptransfer is dat natuurlijk nog maar de vraag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen