Gisteren gemist: 'City wil Aké', Juve wint en Depor degradeert

21 juli 2020, 00:30   Bijgewerkt: 20 juli 2020, 23:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 20 juli.

The Guardian: City dicht bij deal van 40 miljoen voor Aké

Nathan Aké staat voor een toptransfer. De Oranje-international (25) van AFC Bournemouth kan voor een slordige veertig miljoen euro verkassen naar Manchester City. Met dat nieuws pakt The Guardian groot uit op maandagavond.

Deportivo degradeert op onwerkelijke avond naar derde niveau

Zonder zelf te spelen is Deportivo la Coruña gedegradeerd uit de Segunda Division. De club zag vanavond het duel met Fuenlabrada [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/370066/cruciaal-duel-deportivo-la-coruna-door-coronagevallen-afgelast/,_blank,vanwege coronagevallen afgelast worden], maar omdat concurrenten Albacete en Lugo wonnen is degradatie onafwendbaar.

Thuiszege brengt Wolves op drempel van Europa League

Wolverhampton Wanderes ruikt de Europa League. De Premier League-club won in eigen huis met 2-0 van Crystal Palace en profiteert daarmee optimaal van het verlies van Sheffield United, dat eerder deze maandag onderuit ging tegen Everton.

'AZ wil verrassen en zet zinnen op huren van Terence Kongolo'

Verrassend nieuws: AZ wil de 26-jarige Terence Kongolo huren. Tenminste, dat weet het Algemeen Dagblad. De Alkmaarders hebben hun zinnen gezet op de verdediger, die onder contract staat bij Huddersfield Town. De club uit het Championship verhuurde Kongolo het voorbije half jaar aan Fulham, waar Kongolo wegens blessureleed slechts een duel speelde.

Ronaldo schiet tam Juventus naar winst en zeker lijkende titel

Dankzij twee goals van Cristiano Ronaldo heeft Juventus de titelrace nu echt beslist. De dolende nummer vier Lazio werd met een 2-1 nederlaag naar huis gestuurd. Zo won Juve dankzij de veelscorende Portugees na drie duels zonder zege weer eens, al was het wederom niet overtuigend en kwam de VAR de aanstaand kampioen ook weer even lekker uit.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen