Ook sc Heerenveen en FC Groningen gaan in zee met TOTO

22 juli 2020, 14:28
Foto: © ProShots

SC Heerenveen en FC Groningen zijn de vierde en vijfde Eredivisie-club die zich laten sponsoren door TOTO. Het logo van de aanbieder van sportweddenschappen komt op de mouw van de shirts te staan. TOTO werd gisteren (dinsdag) al gepresenteerd bij Willem II, FC Utrecht en Sparta Rotterdam.

De samenwerking tussen Heerenveen en TOTO is voor de komende drie jaar. De partijen hebben de intentie het partnership te verlengen. "Met TOTO hebben we in ons jubileumjaar een sponsor van naam aan de club weten te binden. Samen gaan we voor een win-winsituatie", aldus Martin Koopman, commercieel manager van Heerenveen, op het clubkanaal van de Friezen.

Lees ook: TOTO slaat slag en wordt sponsor van drie Eredivisie-clubs

In Groningen kijken ze ook uit naar de samenwerking. "We gaan ervoor zorgen dat TOTO onderdeel wordt van onze club en op een leuke en originele manier met onze supporters en sponsors in contact wordt gebracht. Een manier die bij FC Groningen past", aldus algemeen directeur Wouter Gudde op de website van de Trots van het Noorden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen