Zenit verslaat Krasnodar en heeft nieuwe landstitel binnen

5 juli 2020, 22:19
Foto: © ProShots

Het is FC Zenit wederom gelukt om de Russische landstitel in de wacht te slepen. De formatie uit Sint-Petersburg won zondag spectaculair met 2-4 van FC Krasnodar en is daardoor kampioen van Rusland. Het is de tweede titel op rij voor de club.

Zenit had het zondag lastig met Krasnodar en zag de thuisploeg, waar Tonny Vilhena in de basis stond, tot twee keer toe terugkomen van een achterstand. De nummer drie van de competitie moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven. Grote man aan de zijde van Zenit was Sardar Azmoun die twee keer scoorde.

Door de zege is Zenit niet meer te achterhalen voor nummer drie Krasnodar en nummer twee Lokomotiv Moskou. Laatstgenoemde ploeg heeft dertien punten minder. In de Russische competitie zijn er nog vier speelronden te gaan. Interessant wordt de strijd om plaats twee nog wel, aangezien het verschil vier punten bedraagt en de eerste twee ploegen in Rusland de Champions League-tickets pakken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen