Gisteren gemist: hattrick Memphis en transfers bij Heerenveen

30 augustus 2020, 00:06

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 28 augustus.

Sublieme Memphis helpt Lyon met hattrick aan foutloze start

Slechts negen dagen na de verloren Champions League-halve finale moest Olympique Lyon alweer aan de bak in de competitie voor het nieuwe seizoen. De uitblinkende Memphis Depay liet in ieder geval zien niet veel vakantie nodig te hebben, want hij hielp zijn ploeg met drie goals en een assist aan een uiteindelijk makkelijke zege op Dijon: 4-1.

Drukte in Friesland: na Ejuke vertrekt ook captain Faik

Het is een drukke avond bij sc Heerenveen. Nadat eerst CSKA Moskou de buitenspeler Chidera Ejuke voor zo'n twaalf miljoen euro ophaalde, [a,http://Drukte,_blank,vertrekt ook Hicham Faik uit Friesland]. Hij gaat het avontuur aan in Saoedi-Arabië, waar AL-Faisaly FC zijn nieuwe club wordt.

'Kluivert vierde met corona besmette Roma-speler'

 Volgens Sky Sport is Justin Kluivert besmet met het coronavirus. Hij zou daardoor in de voetsporten treden van Antonio Mirante, Carles Perez en Bruno Perez, die eerder het virus al opliepen. AS Roma is net begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Cambuur start goed met degelijke thuiszege op NEC

Titelfavoriet SC Cambuur heeft de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen gewonnen. De vorig jaar als eerste geëindigde, maar niet gepromoveerde ploeg van Henk de Jong versloeg op eigen veld NEC, al ging dat moeizamer dan vooraf gedacht: 2-0.

Gestopte Verhaegh blijft bij FC Den Bosch in voetballerij actief

Paul Verhaegh blijft actief in de voetbalwereld. Niet als speler, want de 36-jarige besloot afgelopen seizoen om te stoppen met voetballen. Hij gaat nu als assistent aan de slag bij FC Den Bosch, dat onder leiding staat van trainer Erik van der Ven.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen