Gisteren gemist: PSV verliest, Van Hecke gaat zeker weg bij NAC

23 augustus 2020, 00:30   Bijgewerkt: 22 augustus 2020, 23:36

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 22 augustus.

PSV ondanks bevlieging Gakpo ten onder tegen Frankfurt

PSV heeft het oefenduel met Eintracht Frankfurt teleurstellend verloren. De ploeg van Roger Schmidt kent een vooralsnog weinig verheffende voorbereiding en het duel met de Duitsers onderstreepte dat. Ondanks een goal van de deze weken wel uitblinkende Cody Gakpo werd er in het Philips Stadion verloren: 1-2.

Botman speelt bij feilloos competitiedebuut gelijk met OSC Lille

Dankzij een feilloos debuut van Sven Botman heeft Lille de eerste competitiewedstrijd met een gelijkspel afgesloten. Stade Rennes werd in een leuk duel in Frankrijk op 1-1 gehouden. Botman speelde meteen de volledige negentig minuten en maakte indruk in het hart van de defensie.

Dubbelrol Tannane bij duel tussen Vitesse en ADO

Met een uitblinkende Oussama Tannane heeft Vitesse gelijkgespeeld op bezoek bij ADO Den Haag. De Vitessenaren kwamen een vroege achterstand te boven en waren bijna het gehele duel een stuk beter dan de gastheren uit Den Haag. De uitblinker aan de kant van de gasten werd in het slotkwartier echter de schlemiel: 2-2.

Liverpool wint en overtuigt in oefenduel met Stuttgart

Met een overtuigende zege heeft Liverpool aangetoond in vorm te zijn richting de seizoenshervatting in Engeland. De ploeg van Jürgen Klopp (op archiefbeeld) won met 3-0 van VFB Stuttgart. Virgil van Dijk speelde de eerste helft. Ki-Jana Hoever, Sepp van den Berg en Georginio Wijnaldum kwamen na rust in actie.

Van Hecke gaat weg: "Dat er een transfer komt, lijkt me duidelijk"

Jan Paul van Hecke weet het zeker: hij vertrekt binnen een aantal weken bij NAC Breda. De talentvolle verdediger is gewild door een aantal grote clubs, maar is vooralsnog gewoon te bewonderen in Breda. Dat vindt hij niet gek, zo blijkt uit een interview met BNDeStem, al is in het Rat Verlegh Stadion blijven geen optie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen