ADO Den Haag raakt grootverdiener Falkenburg kwijt aan Roda JC

10 september 2020, 17:48   Laatste update: 17:55

ADO Den Haag is verlost van Erik Falkenburg. De 32-jarige aanvallende middenvelder verkast transfervrij naar Roda JC. In Kerkrade tekent Falkenburg een eenjarig contract. Falkenburg stond bij ADO te boek als grootverdiener en mocht om die reden vertrekken uit de Hofstad.

Roda is in z'n nopjes met de komst van Falkenburg. "Met Erik halen we een zeer ervaren aanvallende middenvelder in huis, met zelfs Europa League ervaring", zegt technisch directeur Jeffrey van As op het clubkanaal van Roda. "Erik is een échte prof die met zijn werklust tegenstanders opjaagt. Hij is gevaarlijk in het zestienmetergebied en bij spelhervattingen en corners hebben we met zijn kopkracht een wapen erbij. We zijn zeer content met zijn komst naar Roda JC."

Falkenburg speelde in zijn carrière ruim driehonderd Eredivisie-duels. Hij kwam onder meer uit voor AZ, Willem II, ADO Den Haag en NAC Breda. De afgelopen seizoenen droeg Falkenburg het shirt van ADO, voor wie hij elf keer scoorde in 73 wedstrijden.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen