'Falkenburg verruilt ADO Den Haag voor Roda JC'

10 september 2020, 13:10
'Falkenburg verruilt ADO Den Haag voor Roda JC'

Erik Falkenburg gaat ADO Den Haag op korte termijn verruilen voor Roda JC. De middenvelder annex aanvaller was vanochtend (donderdag) in de Hofstad niet aanwezig op de training. Hoogstwaarschijnlijk zal hij later vandaag gepresenteerd worden in Kerkrade.

Met dat nieuws komt het Algemeen Dagblad. Met de transfer van de 32-jarige Falkenburg vervolgt ADO het beleid van deze transferwindow, waarin de club afscheid wil nemen van de ervaren - en daardoor dure - krachten in de selectie. Eerder kregen Dion Malone en Tomas Necid geen nieuw contract aangeboden en werden Tom Beugelsdijk (Sparta Rotterdam) en Lex Immers (NAC Breda) van de hand gedaan. Ook Aaron Meijers, Michiel Kramer en Danny Bakker zijn kandidaten om uit Den Haag te vertrekken.

Roda JC kent een actieve transferzomer en haalde al veel Eredivisie-ervaring binnen. Falkenburg is al de tiende versterking van de Limburgers, dat eerder deze week met Fabian Serrarens de gewenste spits binnenhaalde. Vermoedelijk zal Falkenburg dus als middenvelder fungeren in Kerkrade. De nummer zeventien van vorig seizoen van de Eerste Divisie wist de eerste twee wedstrijden relatief eenvoudig te winnen en neemt het komende speelronde in de eerste grote test op tegen De Graafschap.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen