Gakpo wil zich bij PSV ontwikkelen, Mvogo door het stof na fout

14 september 2020, 08:30   Bijgewerkt: 14 september 2020, 08:35

Bij PSV worden er veel spelers aan de uitgang gelinkt, maar Cody Gakpo (21) is zeker níet bezig met een vertrek uit Eindhoven. De buitenspeler maakte zondagmiddag tegen FC Groningen twee doelpunten, maar weet dat hij voorlopig nog lang niet uitgeleerd is bij zijn huidige club. "Ik weet dat ik me hier nog goed kan ontwikkelen."

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "Dat is ook mijn persoonlijke doel en daarna zien we wel wat de toekomst brengt", stelt de geboren Eindhovenaar Gakpo, die afgelopen jaar bijtekende tot en met 2023 over zijn toekomst. "Als we maar gewoon doorgaan met winnen, vind ik het prima. Winnen in Groningen, dat zijn hele belangrijke punten."

Lees ook: Tevreden Schmidt mild voor Mvogo en Ihattaren

Keeper Mvogo door het stof

Verder ging het uiteraard ook over de enorme blunder die keeper Yvon Mvogo maakte. De goalie stak de hand in eigen boezem na fout uitverdedigen. "Het was mijn fout", erkende hij tegenover FOX Sports over het tegendoelpunt van FC Groningen. "Dat moet de volgende keer zeker beter. Dit was gekkenwerk, dat doe ik niet nog een keer. Ik had die bal niet in moeten spelen. Ik ben wel blij dat we hebben gewonnen, maar dat had ook met de nul gekund vandaag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen