Robben gaat door: "Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor"

14 september 2020, 14:40

Arjen Robben (36) is niet van plan om op te geven na de vervelende blessure die hij opliep in zijn eerste wedstrijd na zijn comeback. De buitenspeler van FC Groningen viel tegen PSV (1-3 verlies) al vroeg uit met een liesblessure en hoort dinsdag pas de ernst van de kwetsuur. "Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor", wil hij van stoppen niets weten. 

Dat stelt Robben tegenover de Volkskrant over zijn rentree, die rampzalig werd met een blessure. "Dit was het slechtst denkbare scenario waarmee ik even geen rekening had gehouden", erkende de aanvaller van FC Groningen. "Maar het is gebeurd en ik kan er niets meer aan veranderen. Het is nu zaak niet weg te kwijnen in een hoekje, maar er met wat zelfspot om te lachen en met een positief gevoel verder te gaan. Jullie zijn nog niet van me af."

Lees ookRobben ging nog voor einde van het duel naar huis

Robben deed het eerste half uur mee bij FC Groningen in eigen huis tegen PSV, maar kon zijn stempel niet drukken. Vervolgens raakte hij geblesseerd aan zijn lies in een duel en verliet het veld woedend. De buitenspeler sprak in de rust nog met zijn teamgenoten, maar keek het duel vanwege zijn frustratie niet meer uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen