Sparta stuurt Rayhi naar huis: "Hij was te emotioneel"

28 september 2020, 15:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sparta Rotterdam ligt overhoop met Mohamed Rayhi. De aanvaller wil dolgraag de transfer naar het Saudi-Arabische Al-Batin, omdat hij daar een veelvoud van het salaris dat hij momenteel krijgt kan verdienen. Sparta komt er echter niet uit met die club en dus is de deal nog niet rond. Na een gesprek met de clubleiding is Rayhi maandag naar huis gestuurd.

"Het klopt dat we tegen Mohamed hebben gezegd dat hij beter naar huis kon gaan", zo bevestigt technisch directeur Henk van Stee bij het Algemeen Dagblad. "Hij was te emotioneel na het gesprek met Henk Fraser. Het leek ons daarom goed dat hij niet mee zou trainen met de selectie. De mogelijke nieuwe werkgever komt vooralsnog niet met geld over de brug. "Het is heel simpel. Als Al-Batin dat bedrag betaalt en ze verzekeren ons van een bankgarantie, dan mag Mohamed gaan. Maar we laten hem niet vertrekken voordat alles goed geregeld is. Dat lijkt me heel redelijk van onze kant. Mo heeft met zijn volle verstand een contract bij ons getekend."

Rayhi heeft laten weten dat hij onmiddellijk wil vertrekken uit Rotterdam. Hij probeert een transfer te forceren. Toch wordt hij dinsdag weer op de club verwacht. "Sparta is zijn werkgever. We gaan ervan uit dat hij er morgen weer is", zegt Van Stee.

Lees ookEerlijke Rayhi wil naar Saudi-Arabië: "Het gaat puur om het geld"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen