Verdediger Bergsma naar Zwitserland, Hesp aan het werk in Qatar

2 september 2020, 15:46
Verdediger Bergsma naar Zwitserland, Hesp aan het werk in Qatar

Leon Bergsma is niet langer te bewonderen op de Nederlandse velden. De verdediger verlaat AZ en gaat aan het werk in Zwitserland, waar hij zich woensdag verbonden heeft aan FC Aarau. De club meldt dat beide partijen een tweejarig contract overeen zijn gekomen.

De 23-jarige Bergsma doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar een doorbraak in het eerste elftal zat er niet in. De verdediger verbond zich in 2018 aan AZ waar hij tot 2022 tekende. Ook in Alkmaar kwam de centrumverdediger echter niet tot wasdom, waardoor hij afgelopen seizoen werd verhuurd aan FC Den Bosch. Voor die club kwam hij niet verder dan 4 duels (één treffer). Echt verrassend is het dan ook niet dat AZ hem nu naar Aarau laat gaan.

Keeperstrainer Hesp naar Qatar

Ruud Hesp gaat aan het werk in Qatar. De keeperstrainer had een aflopend contract bij PSV en heeft zich woensdag verbonden aan Al-Arabi in Qatar. Over de contractduur van de voormalig keeper van FC Barcelona is niets bekendgemaakt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen