Zoekende Vejinovic traint mee bij AZ: "Ik hoop op een uitdaging"

10 september 2020, 10:44

Oude bekende Marko Vejinovic houdt momenteel zijn conditie op peil bij AZ, waar hij in het seizoen 2008/2009 in de eerste selectie zat en ook tussen 2017 en 2019 speelde. Het is echter niet de bedoeling dat hij een contract uit het vuur gaat slepen. Hij hoopt van aanbiedingen van andere clubs.

Hij hoopt op een nieuw avontuur. "Een leuke, ambitieuze club en waar ik tot mijn recht kom", vertelt de dertigjarige Amsterdammer aan NH Sport. De laatste anderhalf jaar kwam hij uit voor Arka Gdynia in Polen nadat hij in de Eredivisie op een dood spoor was beland. Met gemengde gevoelens kijkt uit terug op zijn periode in Polen. "Het was door corona een raar seizoen. Sportief heb ik het goed gedaan. Acht goals gemaakt en alles gespeeld. Alleen gedegradeerd. Dus een seizoen met ups en downs."

Omdat die club het contract van de controlerende middenvelder verscheurde, kan hij nu op transfervrije basis een nieuwe club zoeken. "Ik hoop een uitdaging op het hoogste niveau. Zowel Nederland als buitenland is een optie. Er spelen genoeg dingen. Alleen nog niet dusdanig interessant. Ik heb ook gezin en dat telt ook", aldus de oud-speler van AZ, Heracles Almelo, Vitesse en Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen