Gisteren gemist: amateurvoetbal moet vrezen, Janmaat clubloos

13 oktober 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 12 oktober.

'Kabinet gaat amateurvoetbal in Nederland aan banden leggen'

Het kabinet kondigt dinsdag nieuwe maatregelen aan die ook het amateurvoetbal zullen raken, weet de NOS maandagmiddag te melden. Boven de achttien jaar mogen spelers niet meer in teamverband sporten. Profvoetbal is uitgezonderd van de extra maatregelen.

Wegen van Janmaat en Watford scheiden per direct

Daryl Janmaat is niet langer speler van Watford. In goed overleg is het contract van de 31-jarige verdediger ontbonden, meldt zijn management Wasserman. De contractontbinding is voor het einde van de transferdeadline gerealiseerd, waardoor Janmaat per direct door een andere club kan worden aangetrokken.

Rijkaard, Neeskens en Seedorf genomineerd voor beste elftal

France Football heeft maandag nieuwe nominaties voor het Ballon d'Or Dream Team bekendgemaakt. Na de keepers en verdedigers was het vandaag de beurt aan de verdedigende middenvelders. Frank Rijkaard in het beste elftal aller tijden.

Dost legt uit waarom Spurs geen optie voor hem was

Tottenham Hotspur liet afgelopen zomer zijn oog vallen op Bas Dost. De Londense club zag in de Nederlandse spits een ideale stand-in voor Harry Kane, maar tot een overgang kwam het niet. Dost zelf voelde niet veel voor een overstap naar de Premier League.

De Bruyne haakt af bij België en keert terug naar Manchester City

België moet het woensdag in het Nations League-duel met IJsland stellen zonder Kevin De Bruyne. De middenvelder is niet fit en keert terug naar zijn club Manchester City. Eerder op de dag haakte Jan Vertonghen al af bij de Belgen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen