Gisteren gemist: bizarre uitslagen in Engeland en debuut van Dest

5 oktober 2020, 00:30   Bijgewerkt: 4 oktober 2020, 23:43

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 4 oktober.

United krijgt gigantische dreun van Tottenham: 1-6

19:24 – De eerste echte test van Manchester United is uitgelopen op een gigantische ontgoocheling. Op eigen veld kreeg de club van invaller Donny van de Beek voetballes van Tottenham Hotspur, dat de thuisploeg geregeld volledig overhoop speelde. Uiteindelijk waren de bezoekers met liefst 1-6 nog mild voor United.

Krankzinnige voetbaldag compleet na blamage van Liverpool: 7-2

Een paar uur later zorgde Liverpool een mogelijk nog grotere blamage. Op bezoek bij Aston Villa, dat zich vorig seizoen op de laatste speeldag handhaafde, verloor het met liefst 7-2. En ook daar had de score vele malen hoger kunnen uitvallen. 

De Jong beloont Sevilla met punt bij slordig Barcelona, Dest debuteert

Luuk de Jong heeft het debuut van Sergino Dest bij FC Barcelona voor een deel verpest. De van Ajax overgekomen verdediger viel tijdens het laatste kwart in, maar kon niet voorkomen dat de Catalanen in het eigen Camp Nou punten verspeelde tegen een sterk Sevilla. Door een goal van De Jong werd het 1-1 en daar zal Sevilla nog het meest van balen.

Stengs vervangt Bergwijn en Ihattaren bij Oranje

Steven Bergwijn en Mohamed Ihattaren sluiten niet aan bij het Nederlands elftal. Het duo is geblesseerd geraakt en ontbreekt zodoende bij het debuut van Frank de Boer als bondscoach van de nationale ploeg. De selectie telt nu 24 spelers, omdat Calvin Stengs is opgeroepen.

Bayern zwijnt na bizar slot en vier goals van Lewandowski

Bayern München leek op weg naar een geroutineerde overwinning in de Bundesliga, maar heeft zich ondanks vier goals van Robert Lewandowski bijna verslikt in Hertha BSC. De club uit de hoofdstad maakte tot twee keer toe treffers van de Pool ongedaan, maar dankzij een rake penalty van de superspits in de slotminuut won Der Rekordmeister alsnog: 4-3.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen