Gisteren gemist: Barcelona verliest, Spurs en Vitesse koplopers

22 november 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 21 november.

Aanvallend onmachtig Barcelona krijgt nieuwe tik bij stug Atlético

Grote zorgen voor het FC Barcelona van Ronald Koeman. De Catalanen gingen ten onder in een levendig duel met Atlético Madrid (1-0) en hebben al een behoorlijke achterstand op de topploegen van La Liga. Het gat met koplopers Atlético en Real Sociedad is na acht duels al negen punten. En ook het spel en de aanvallende onmacht biedt weinig houvast.

United mazzelt met de VAR en boekt eindelijk een thuiszege

Met veel pijn en moeite en de nodige mazzel met de VAR heeft Manchester United het thuisduel met West Bromwich Albion gewonnen. Invaller Donny van de Beek zag dat de voormalig grootmacht het lange tijd erg lastig had, maar een 'dubbele' penalty van Bruno Fernandes genoeg bleek voor een minieme zege: 1-0.

Ronaldo neemt Juventus bij de hand bij rentree De Ligt

Juventus heeft zaterdagavond een 2-0 zege geboekt op Cagliari. Cristiano Ronaldo was met twee doelpunten de grote man aan de zijde van de Oude Dame. Matthijs de Ligt maakte zijn rentree bij Juventus en liet een uitstekende indruk achter.

Effectief Tottenham koploper na zege op kansenmissend City

Tottenham Hotspur is de nieuwe koploper van de Premier League. De ploeg van José Mourinho versloeg Manchester City in een topper met 2-0. De uitslag was gezien de kansenverhouding verrassend, maar het uiterst effectieve Spurs wist de aanvalsdrang van City te beteugelen. Voor de club uit Manchester loopt de achterstand op de topploegen al flink op.

Borja schlemiel tijdens gelijkspel bij Groningen - Vitesse

Medekoploper Vitesse is er zaterdagavond niet in geslaagd om voor de zesde keer op rij te winnen. In een tamme wedstrijd kwamen de Arnhemmers niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Groningen. Schlemiel van de avond was Armando Broja die voor open doel de wedstrijd had moeten beslissen in het voordeel van de gasten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen