El Khayati is transfervrij: "Nederland een optie"

31 december 2020, 09:34

Na gesteggel met zijn eerdere club Qatar SC kan Nasser El Khayati (31) eindelijk op zoek naar een nieuwe club. De zaakwaarnemer van de middenvelder heeft in overeenstemming met de club uit het Midden-Oosten het contract ontbonden. Nu El Khayati clubloos is, kan hij het land verlaten en staat hij open voor een terugkeer in de Eredivisie.

El Khayati was in het seizoen 2018-2019 de grote smaakmaker bij ADO Den Haag, waarna hij voor een lucratief avontuur koos in Qatar. Het werd echter niet wat El Khayati ervan verwacht had. "Het is daar nogal ongelukkig geweest om eerlijk te zijn. Ik heb de eerste wedstrijd gespeeld, maar daarna ben ik geblesseerd geraakt. Toen heb ik meer dan de helft van de wedstrijden in het jaar gemist. Daarna ben ik nog terugkomen en scoorde ik nog, maar veel te weinig voor mijn doen natuurlijk", vertelt hij tegen ESPN. "Ik moest vooral wennen aan het weer. Gelukkig ben ik nu weer helemaal fit."

Met zijn transfervrije status kan El Khayati uit vele clubs kiezen. "Ik ga het even rustig op me af laten komen. Als je een hele mooie aanbieding ergens anders krijgt doe je dat. Maar als er iets moois uit Nederland komt dan ga ik daar zeker over nadenken. Het is allemaal nog pril, ik ben pas sinds gisteren transfervrij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen