Jansen: "Dit is de bevestiging dat het met ons nog niet gedaan is"

16 december 2020, 12:43

Voor FC Emmen betekende het thuisduel met FC Groningen een welkome opsteker. De club won namelijk knap met 2-1 en behaalde daarmee een ticket voor de achtste finales. Bovendien gaf de hekkensluiter van de Eredivisie ook een statement af, weet Anco Jansen.

"Dit voelt heerlijk", aldus de captain bij RTV Drenthe. Hij kwam als invaller in het veld en maakte de winnende. "Deze overwinning waren we natuurlijk heel hard nodig. En dat we dat ook nog eens doen tegen een zeer goede ploeg, die niet voor niets vijfde staat in de Eredivisie is knap. We hebben het na rust helemaal omgedraaid met goed voetbal, veel loopacties in de diepte en genoeg kansen. Dit is voor ons een bevestiging dat het nog niet gedaan is met ons. Dit moet houvast bieden", zegt hij richting het competitieduel met PEC Zwolle van vrijdag.

Tegen ADO deed Jansen afgelopen weekend slechts 3 minuten mee, dit keer kreeg hij 45 minuten om zich te laten zien. "Ja, daar baalde ik van. Die wedstrijd moesten we winnen en als ik dan maar een paar minuten speeltijd krijg dan ben ik daar natuurlijk niet blij mee. Ja, ik vind drie minuten te weinig. Maar wat ik vind is niet zo belangrijk. Ik wil gewoon punten pakken met FC Emmen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen