Gisteren gemist: Inter aan kop, Olympiakos onderuit en Kuyt

15 februari 2021, 00:30   Bijgewerkt: 14 februari 2021, 23:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 14 februari.

Kuyt duidelijk: "Belofte over trainerschap Feyenoord nooit gedaan"

Dirk Kuyt heeft een hardnekkig gerucht over zijn mogelijke aanstelling als coach bij Feyenoord uit de wereld geholpen. Aan de oud-speler zou direct na zijn actieve carrière zijn beloofd dat hij hoofdtrainer mocht worden in De Kuip, maar de aanvaller zegt dat daar niets van klopt.

Inter neemt koppositie over van Milan dankzij Lukaku

Inter heeft aartsrivaal AC Milan onttroond als koploper van de Italiaanse Serie A. De ploeg van Stefan de Vrij won met 3-1 van Lazio en profiteerde daarmee optimaal van het dure puntverlies van Milan. Niet De Vrij, maar een andere Nederlander speelde een opmerkelijke rol.

Wolfsburg geeft derde plek uit handen na remise tegen Gladbach

VfL Wolfsburg en Borussia Mönchengladbach hebben beide een punt overgehouden aan de onderlinge confrontatie. Door het gelijkspel moest Wolfsburg, waar Wout Weghorst zoals gewoonlijk in de basis stond, de derde plaats in de Bundesliga uit handen geven.

Slechte generale Olympiakos richting PSV: eerste nederlaag

Olympiakos dient het slechte gevoel na de 2-1 nederlaag tegen rivaal Panathinaikos snel van zich af te schudden. De Griekse topclub neemt het namelijk komende donderdag op tegen PSV, het eerste duel in de knock-outfase van de Europa League. Die wedstrijd begint om 18.55 uur.

Bijlow: "Altijd vertrouwen dat ik sterker terugkwam"

Justin Bijlow is na maanden blessureleed teruggekeerd bij Feyenoord. De talentvolle sluitpost zag concurrent Nick Marsman tijdens zijn afwezigheid een prima indruk achterlaten, maar tot een beloning voor de rest van het seizoen leidde dat niet. Dick Advocaat gaf tegen Willem II de voorkeur aan Bijlow, die zijn doel meteen schoonhield.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen