Gözübüyük fluit bekertopper tussen Ajax en PSV

1 februari 2021, 12:36   Bijgewerkt: 1 februari 2021, 13:15

Serdar Gözübüyük heeft een fraaie aanstelling gekregen van de scheidsrechtersbazen in Zeist: het treffen tussen Ajax en PSV in de kwartfinale van de KNVB Beker, een duel om van te smullen, vindt plaats onder zijn leiding. Feyenoord neemt het daarnaast op tegen sc Heerenveen en Björn Kuipers zal dat duel in goede banen proberen te leiden.

Ook voor speelronde 21 in de Eredivisie zijn de aanstellingen van de scheidsrechters bekend gemaakt. Hoewel er geen heuse topper op het programma staat zoals zo vaak in de maand januari het geval was, springt de degradatiekraker tussen Willem II en ADO Den Haag zeker in het oog. Jeroen Manschot zal de fluit hanteren in Tilburg, waar de nummers zestien en zeventien het dus tegen elkaar opnemen. 

Verder is Allard Lindhout de leidsman bij het altijd beladen onderonsje tussen Ajax en FC Utrecht, terwijl Siemen Mulder PSV – FC Twente kreeg toegewezen en Gözübüyük voor de kraker in de KNVB Beker FC Groningen – Feyenoord mag leiden in de Nederlandse competitie. Pol van Boekel leidt AZ op bezoek bij FC Emmen, terwijl Bas Nijhuis sc Heerenveen – Vitesse fluit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen