AZ wil druk opvoeren: "Die gasten kijken er naar uit"

25 april 2021, 10:38   Bijgewerkt: 25 april 2021, 10:43

Als het aan Pascal Jansen ligt, wordt de titelstrijd in de Eredivisie alsnog spannend. Ajax heeft de titel voor het oprapen en kan vanmiddag tegen het AZ van Jansen officieus kampioen worden. De Alkmaarders komen echter alleen voor drie punten naar de Johan Cruijff ArenA en hopen de Amsterdammers toch nog wat kampioensstress te bezorgen.

AZ stond vorig seizoen in punten gelijk met Ajax toen de Eredivisie vanwege het coronavirus werd gestaakt. Na 29 wedstrijden is het onderlinge verschil twaalf punten en daar baalt Jansen van. "Ajax is dit jaar erg stabiel in de Eredivisie", vertelde de trainer in gesprek met de NOS. "En wij waren dat iets minder in de eerste fase van de competitie."

Ajax speelt dus nog tegen AZ en moet ook nog op bezoek bij Feyenoord en Vitesse. Daar is Jansen echter niet mee bezig. "Wij focussen ons op de komende wedstrijd en wat er daarna komt, gaan we zien", aldus de coach, die weet dat hij een sterke opponent treft. "Ajax is gewoon een heel goede ploeg. Ik denk het zondag een hele mooie partij gaat worden."

Jansen weet in ieder geval zeker dat zijn spelers graag in de ArenA willen winnen. "Veel spelers van beide ploegen kennen elkaar al langer Ze hebben vaak tegen elkaar gespeeld, ook in de jongere jeugd. Ze kennen elkaar door en door. Vanuit de competitie, maar ook in de nationale selecties komen ze elkaar tegen. Die gasten kijken er enorm naar uit. Dat is mooi om te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen