Gisteren gemist: zege Leeuwinnen, PSG en Chelsea verder in CL

14 april 2021, 00:30   Bijgewerkt: 13 april 2021, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 13 april.

Cosinus wil ADO Den Haag nog steeds overnemen

Er kwamen deze week berichten naar buiten over het mogelijke afhaken van de Cosinus Capital Group Partners wat betreft ADO Den Haag, maar volgens de voorman van dat bedrijf is dat helemaal niet aan de orde. De groep heeft nog altijd als doel om de Eredivisie-club in handen te krijgen, zegt voorman Anthony Rothengatter.

Klaassen heeft goede hoop richting 'AS Roma' en bekerfinale

Voor Ajax staat een zeer belangrijke week voor de deur. De Amsterdammers spelen donderdag tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League en spelen zondag de bekerfinale tegen Vitesse. Belangrijke potjes, weet Davy Klaassen.

Leeuwinnen revancheren zich met ruime zege op Australië

Het Nederlands vrouwenteam heeft zich hersteld van de 1-0 nederlaag tegen Spanje van afgelopen vrijdag in Marbella. Waar de Oranje Leeuwinnen toen totaal niet in het stuk voorkwamen, was dat dinsdag precies andersom. Het team van Sarina Wiegman kende geen problemen en geen genade met Australië: 5-0.

Voetbalshow in Parijs: PSG verliest van Bayern, maar gaat door

Het was dinsdag genieten van de bovenste plank in Parijs, waar Paris Saint-Germain het zo begeerde halve finale-ticket heeft gepakt in de Champions League. Bayern München won weliswaar met 0-1, maar dat was niet genoeg na de 2-3 van vorige week in Zuid-Duitsland. Dat er vanavond slechts één goal viel, was gezien het spektakel een wonder te noemen.

Chelsea gaat ondanks wondergoal van Porto verder

Spectaculair was het niet, maar Chelsea heeft de return tegen FC Porto goed doorstaan. Na de 0-2 zege van vorige week was het dinsdagavond voldoende om met 0-1 gelijk te verliezen van de Portugezen. Chelsea nam het vijandelijke doel niet één keer onder vuur, maar is dus wel door.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen