Gravenberch blij met eerste prijs: "Ik wil dolgraag bij Ajax blijven"

18 april 2021, 20:26

Voor Ajax is prijzen pakken geen onbekend gevoel, maar voor

' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€42M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch was het zijn eerste echte prijs op het hoogste niveau. De jonge middenvelder was in de gewonnen bekerfinale tegen Vitesse niet alleen trefzeker, maar ook zeer dominant aanwezig.

Tegenover ESPN laat hij weten ontzettend blij te zijn. ''Mijn eerste echte prijs met Ajax. Vooral die eerste goal voelde lekker, dat was echt een oppepper voor mij. Hij zat er goed in hè?'' Verder haakte hij ook nog in op de manier waarop hij zijn doelpunt maakte. "Ik kan ook wel hameren, dat deed ik ook al bij Jong Oranje. Dat was ook een goede, maar deze met links was nog beter."

Toch was er na de gelijkmaker van Vitesse ook een moment van twijfel, maar Gravenberch bleef vertrouwen houden in een goede afloop. "We gingen gewoon door, vooral na hun rode kaart bleven we pushen." En dat pushen kwam Ajax uiteindelijk op een zeer late winnende treffer te staan. David Neres maakt in blessuretijd die belangrijke goal.

Lees ook: Ajax pakt met de beker voor het eerst ooit vierde hoofdprijs op rij

Voor Gravenberch was het fijn om ook weer eens te heersen op het middenveld. Over zijn prestaties van de afgelopen tijd was hij dan ook zeer kritisch. '"Tegen Roma heb ik twee wedstrijden niet echt lekker gespeeld. Die nummer 42 volgde me overal op het veld. Daar moet ik ook een oplossing voor vinden", doelde hij op Amadou Diawara. Vervolgens kreeg hij ook nog de vraag of hij komende zomer in Amsterdam wil blijven. "Ja natuurlijk. Ik wil dolgraag bij Ajax blijven. Als ik klaar ben voor een stap, dan komt dat wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen