Smeets denkt aan Sparta-vertrek ondanks contractverlenging

1 april 2021, 17:47
Smeets denkt aan Sparta-vertrek ondanks contractverlenging

Sparta Rotterdam-middenvelder Bryan Smeets (28) heeft zijn afgelopende contract weliswaar verlengd afgelopen week, toch is het niet gezegd dat hij volgend seizoen nog te zien is op Het Kasteel. De inmiddels 28-jarige voetballer hoopt zelfs op een buitenlands avontuur, mede gezien de meer beperkte hoeveelheid speeltijd die hij dit seizoen kreeg.

Was Smeets – één van de aanvoerders van de Rotterdammers zelfs momenteel – vorig seizoen nog een absolute vaste kracht bij Sparta, is hij dit seizoen in de regel bankzitter. "Ik heb niet zo veel gespeeld als ik zou willen. Geen enkele speler is blij als hij elke keer gewisseld wordt, en dat terwijl ik vorig seizoen zo belangrijk ben geweest", licht Smeets zijn vertrekwens toe tegenover De Limburger over zijn nabije toekomst.

De voormalig Ajax-beul droomt van een buitenlandse club. "In Nederland kan ik nog een mooie stap maken, maar ik sta ook open voor een avontuur in het buitenland. Ik wil meemaken hoe het is om in een ander land te voetballen", zei Smeets, die eerder MVV, De Graafschap, TOP Oss en SC Cambuur diende. "Amerika is mijn droombestemming, maar ook in Europa heb je geweldige competities waar iedere voetballer van droomt."

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen