Acht coronabesmettingen bij Venezuela voor start Copa América

13 juni 2021, 16:04

De Copa América wordt andermaal geteisterd door coronaproblemen. Zondagavond wordt de openingswedstrijd tussen Brazilië en Venezuela gespeeld, maar de bezoekers treden aan met een compleet uitgeklede ploeg. Het regent namelijk coronabesmettingen in de ploeg.

Zaterdag werd de voltallige selectie plus staf getest en dat pakte allerminst goed uit voor Venezuela. Liefst acht spelers bleken namelijk besmet met het coronavirus, waardoor de bondscoach vijftien nieuwe spelers heeft moeten oproepen. Niet echt een lekkere voorbereiding op de kraker tegen thuisland Brazilië. "We moeten spelen met spelers die nog nooit samen hebben gespeeld", baalt trainer Joé Peseiro.

Het waren echter niet alleen spelers die positief testen, ook een lid van de technische staf heeft het virus onder de leden. Voor de Copa is het wederom slecht nieuws, nadat er eerder al onrust was vanwege het verplaatsen van de organisatie naar Brazilë. Dat land wordt nog altijd flink geteisterd door het coronavirus en dus vonden velen dat het organiseren van het toernooi geen goed idee is.

Bij alle Copa América-wedstrijden zullen overigens geen fans aanwezig zijn. Brazilië tegen Venezuela begint zondag om 23.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen