Podolski ruziet na met Antalyaspor na afscheid

3 juni 2021, 21:37

Het afscheid van Lukas Podolski bij het Turkse Antalyaspor is donderdag niet heel goed verlopen. De voormalig Duits international liep uit zijn contract bij de club en dus plaatste Antalyaspor een afscheidspost op sociale media. Deze boodschap is bij Podolski zelf echter niet in goede aarde gevallen. 

'We willen Podolski bedanken voor zijn bijdragen en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.' Het zijn teksten die vaker voorbij komen wanneer de wegen van een club en speler scheiden. Toch volgde dit keer al snel een boze reactie van de aanvaller, die de afscheidswoorden graag persoonlijk te horen had gekregen.

'Iedere speler die zich in het zweet heeft gewerkt voor Antalyaspor zou een waardig afscheid moeten krijgen', begon de reactie van Podolski. 'Ik had op z'n minst verwacht dat de leiding van de club mij persoonlijk zou bedanken, in plaats van via social media. Erg jammer', sloot hij af. In een tweede tweet voegde hij daar snel aan toe dat hij de supporters van de club dankbaar was voor hun steun, al kon hij wel op enkele boze tegenreacties rekenen. 

Podolski vertrok na zijn afscheid bij Arsenal in 2015 naar Turkije, waar hij eerst twee seizoenen voor Galatasaray speelde. Via het Japanse Vissel Kobe kwam hij uiteindelijk bij Antalyaspor terecht, waar hij anderhalf jaar verbleef. De 35-jarige Podolski is inmiddels transfervrij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen