"Berghuis kan niet terug naar huis, er staan mensen voor de deur"

2 juli 2021, 19:41

De overgang van Steven Berghuis naar Ajax is nog altijd niet rond. Volgens Valentijn Driessen moeten de Amsterdammers haast maken, omdat de situatie rondom de Feyenoorder onwenselijk is geworden. "Hij kan onderhand niet terug naar huis, want er staan mensen voor zijn deur", aldus de chef van De Telegraaf.

Daarnaast kwam het telefoonnummer van Berghuis op internet te staan en verscheen er een screenshot van de groepsapp van Feyenoord, die Berghuis heeft verlaten. "Een jeugdspeler heeft die laten lekken, ongetwijfeld onbewust", vertelt Driessen in een video van De Telegraaf. "Het heeft Berghuis een hele hoop problemen bezorgd."

Lees ook: 'Berghuis neemt nieuw nummer na vervelende berichten van fans'

Momenteel geniet de Oranje-international van een vakantie. "Ajax moet wel haast maken, want deze situatie is onwenselijk", aldus Driessen. "Voor iedereen. Het is raadzaam om als grote mensen hier een einde aan te maken, dus de clubleidingen moeten bij elkaar komen. Berghuis is bereid water bij de wijn te doen. Wat dat betreft denk ik: kom er als volwassen mensen uit."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen