KNVB benoemt scheidsrechter Kuipers tot bondsridder na finale

12 juli 2021, 16:55

De KNVB heeft Björn Kuipers een mooie onderscheiding gegeven na de EK-finale. De Nederlandse scheidsrechter is door de voetbalbond benoemd tot bondsridder. Datzelfde geldt door grensrechters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra, die zondagavond ook van de partij waren op Wembley.

"Het team van Björn Kuipers is een geweldige ambassadeur van de KNVB en van de Nederlandse arbitrage. Kuipers, Van Roekel en Zeinstra zijn door hun positieve houding en gedrag, toewijding en inzet een voorbeeld voor hun collega-(assistent-)scheidsrechters", laat de KNVB weten in een verklaring.

"Ze laten keer op keer zien dat hun succes het resultaat is van hard werken, veel trainen en de bereidheid zichzelf steeds te verbeteren. Hun succes is een inspiratiebron voor jongens en meisjes om ook te gaan fluiten. Velen van hen geven aan Kuipers te zien als hun grote voorbeeld", besluit de trotse voetbalbond.

Kuipers floot zondagavond de spannende EK-finale tussen Italië en Engeland. Uiteidenlijk trokken de Italianen na het nemen van strafschoppen aan het langste eind. De 48-jarige abiter weet nog niet of hij door gaat met fluiten. Over anderhalf jaar staat in Qatar het WK op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen