Utrecht hervat Belgische tour; Peru en Colombia in troostfinale

9 juli 2021, 07:00   Bijgewerkt: 8 juli 2021, 23:32

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 9 juli.

Wedstrijden

AA Gent - FC Utrecht (14.30 uur)

FC Utrecht hervat vandaag de oefencampagne met een wedstrijd tegen AA Gent. Het is de derde van in totaal zes oefenduels op Belgische bodem: Utrecht won met liefst 7-2 van KV Mechelen, speelde met 2-2 gelijk tegen Royal Antwerp en de komende weken staan ook Club Brugge, Beerschot en Zulte-Waregem nog op het programma. Hoe zal de ploeg vandaag voor de dag komen?

Peru - Colombia (01.30 uur)

De troostfinale op de Copa America. Voor zowel Peru als Colombia geen schande, want in de halve finale legden zij het af tegen de grote favorieten. Peru verloor nipt van Brazilië en Colombia moest na een strafschoppenserie het hoofd buigen voor Argentinië. Kunnen zij zich nog een keer opladen voor de derde plaats?

Voetbal op tv

15.00 uur: DOC: Het Sparta Sprookje, ESPN 2 - documentaire

20.00 uur: De Oranjezomer, SBS 6 - talkshow

22.55 uur: De Oranjezomer, SBS 6 - talkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen